Hordók

Az 1838-ban alapítotott Seguin-Moreau mára a világ vezető kádárüzemévé vált, az Oeneo csoport tagja a Vivelyssel és Diam Bouchage-val együtt.

Az egyedülálló Know-how-val rendelkező Seguin-Moreau az elmúlt 40 évben töretlenül azért dolgozott, hogy minden egyes vevővel kifogástalan legyen az együttműködés, számukra személyre szabott iránymutatást tudjanak adni és ezáltal 100 %-ban elérjék a kívánt borászati eredményt. Seguin-Moreau egyedi megoldásokat nyújt minden bor és brandy fajtához. 

Seguin-Moreau által képviselt csúcsminőség az alábbiakban gyökerezik:

  • a tapasztalt beszerzők részt vesznek a Nemzeti Erdészeti Hivatal által szervezett értékesítéseken és itt kiválasztják azokat a tölgyfákat, amik a leginkább megfelelnek a borászati követelményeknek
  • Proaktív tölgy érlelés: ez egy különleges folyamat, ami segíti a tölgy vegyi és érzékszervi tulajdonságait fejleszteni, ezáltal válik optimálissá az aromás és fenolos potenciál
  • A K+F részleg komoly összegeket áldozott a tölgyfa hagyományos és empirikus tulajdonságainak a tanulmányozására. A bor és a fa kölcsönhatásának ismerete és ezen tudás alkalmazása a gyártási folyamat során hozzásegítette a céget, hogy olyan innovatív termékekkel jelenjen meg a piacon, mint az Icone vagy a hordók borászati potenciáljának a koncepciója.

A tölgyfanemek, pörkölések, modellek és a végső kivitel legszélesebb választékát kínálja az SM, ezáltal bizonyosan megfelelnek az Önök elvárásainak is és segítenek elérni a borkészítés terén kitűzött céljaikat.