Spirits és pálinka palackok

A SAVERGLASS portfóliója kínálja a palackok legnagyobb és legszélesebb választékát a piacon, több mint 100 modell áll az érdeklődők rendelkezésére, űrtartalmat tekintve a miniatűrtől az egészen nagy méretűig (5 cl-6 l).

Extra méretű kollekció: több mint 100 szabadalmazott különleges SAVERGLASS designt kínálunk a boripar résztvevői számára

A SAVERGLASS által kínált gazdag formavilág – a modern egyedi tervezésűtől a klasszikus modellekig – a cég design iránti érzékenységének és elkötelezettségének jellegzetes kifejeződése.  

– A méretek és űrtartalmak széles választéka érhető el: 

3cl, 5cl, 10 cl, 20 cl, 25cl, 35cl, 37.5 cl, 50 cl, 70cl, 75 cl, 100cl, 150 cl, 175cl, 300 cl, 450 cl.

– Az extra fehértől (Flint) kezdve a Select Colors® pazar színválasztékáig számos árnyalat megtalálható a gyár kínálatában.

A Spirits katalógus több kategóriából tevődik össze a dekantertől az alacsony, közepes méretű és  magas palackokig, szinte mindig 2 lehetséges nyakmérettel (Plate Spirit vagy GPI zár). Kerekített, kónuszos vagy szögletes: mindenki megtalálja a megfelelő formát katalógusunk széles választékában.

A SAVERGLASS számtalan lehetőséget nyújt a palackok tökéletes végső megjelenéséhez:

• egyedivé tétel: lehetőség van saját forma tervezésére vagy a meglévő levédett modell vállának, nyakának ill. talpának gravírozására is.  

• díszítés: ezen a téren a legnagyobb műszaki háttérrel rendelkezünk a piacon 

Kérem tekintse meg a Spirits katalógusunkat.