Parafadugók

Több, mint 10 éves tapasztalat a dugó iparban

Edouard Dugas 2006-ban alapította a Procork Kft.-t, hogy a bor iránti szenvedélyét és tapasztalatát megossza a Közép-és Kelet-Európai borászatokkal.
A cég, a bordeaux-i székhelyű francia-portugál La Bouchonnerie Gabriel parafa dugó gyárral együtt müködve kezdte tevékenységett Magyarországon.

A palackozás folyamatának alapos ismerete valamint a minőségi termékek értékesítése és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások színvonala hamar a jó hírnévvel rendelkező cégek közé emelte a Procork Kft.-t.

Gyártás:

A beszállítóink termékei Portugáliában készülnek, ahol gondos munkafolyamatok és kontroll után alakul át parafa fakéreg natúr parafa palackzáró elemmé. Az elkötelezett szakemberek minden munkafolyamatot szigorúan ellenőriznek, a termékeket alaposan átválogatják, hogy a parafa szennyeződését elkerüljék. A minőségellenőrzési rendszer és saját valamint külső laboratóriumokban végzett számos vizsgálat biztosítja a végtermék kifogástalan minőségét. A beszállítóink parafa dugó gyártókra vonatkozó Nemzetközi Kódex (ICCSMP) alapján dolgoznak és minden szükséges bizonyítvánnyal rendelkeznek, mint ISO 9001:2000 és az élelmiszerbiztonságra vonatkozó tanúsítvány.

Szolgáltatások  & Szakértelem

A Procork garantáltan prémium minőségű dugókat, versenyképes árakat kínál, a szolgáltatások valamint a vevői elégedettség iránt elkötelezett szakemberei bármikor rendelkezésre állnak. Segítünk kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő terméket, tekintetbe véve a rendelkezésre álló pénzügyi keretet és a műszaki paramétereket, mint érlelési idő, palack típus, egyedi logisztikai megoldások..

A célunk az, hogy hosszú távú kapcsolatot építsünk ki partnereinkkel.