Innovatív technológiák

VIVELYS – BOISÉ

Az 1996-ban alakult a VYVELIS – BOISÉ FRANCE egy dinamikus és rendkívül innovatív cég, az OENEO Group tagja a SEGUIN MOREAU és a Diam márkákkal együtt.

A Vivelys piacvezető a borra ható komponensek tanulmányozásában, megoldásokat nyújt a borászatoknak szőlőültetvényeik, borászati folyamataik és a borok minőségének fenntartásában és javításában.

Világelső a borászat és a precíziós szőlészet terén 

A Vivelys a kutatásait a borászati stratégiák és fejlesztések területére koncentrálja. Különösen mélyrehatóan tanulmányozza a tölgy és a bor kölcsönhatásait, amivel mára hírnevet szerzett a precíziós borászat területén. Ennek köszönhetően a szektor kis-és középvállalatai közül jelenleg az egyik legdinamikusabban fejlődő vállalattá nőtte ki magát. 

Egyedülálló tapasztalat 

A Vivelys mindent megtesz annak érdekében, hogy Önök a legtöbbet hozzák ki a boraikból: berendezések sorát fejlesztette ki a borkészítés teljes folyamatára: mérőeszközök, döntés- és döntést segítő eszközök. Mindezek egy célkitűzéssel: precíz borok előállítása és a borkészítés során felhasznált anyagok csökkentése. 

A csoport mögött a borkészítés és a mikrobiológia terén több, mint 20 évnyi alkalmazott kutatás, valamint 10 év szőlőművelési gyakorlat áll.

További részletekért az innovatív borászati technológiákkal kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és használja fel tapasztalatunkat (szaktudásunkat?)!