Innovatív technológiák

VIVELYS – BOISÉ

Az 1996-ban alakult VYVELIS – BOISÉ FRANCE egy dinamikus és rendkívül innovatív cég, az OENO Group tagja a SEGUIN MOREAU és a Diam márkákkal együtt.

A Vivelys piacvezető a borra ható komponensek tanulmányozásában, megoldásokat nyújt a borászatoknak szőlőültetvényeik, borászati folyamataik és a boraik minőségének fenntartásában és javításában.

Világelső a borászat és a precíziós szőlészet terén 

A Vivelys kutatásait a borászati stratégiák és fejlesztések területére koncentrálja. Különösen mélyrehatóan tanulmányozza a tölgy és a bor kölcsönhatásait, ezzel mára hírnevet szerzett a precíziós borászat területén. Ennek köszönhetően a szektor kis-és középvállalatai közül jelenleg az egyik legdinamikusabban fejlődő vállalattá nőtte ki magát. 

Egyedülálló tapasztalat 

A Vivelys mindent megtesz annak érdekében, hogy Önök a legtöbbet hozzák ki a boraikból: berendezések sorát fejlesztette ki a borkészítés teljes folyamatára: mérőeszközöket, döntés- és döntést segítő eszközöket. Egy célkitűzés vezérelte: precíz borok előállítása és a borkészítés során felhasznált anyagok csökkentése. 

A csoport mögött a borkészítés és a mikrobiológia terén több, mint 20 évnyi alkalmazott kutatás, valamint 10 év szőlőművelési gyakorlat áll.

További részletekért az innovatív borászati technológiákkal kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és használja fel szaktudásunkat!